Aanbod

Diverse massages

'Lekker tutten'

Zoals de naam al aangeeft zorgen we met ‘Lekker tutten’ voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Met deze totale massage leggen we je voeten en gezicht nog eens extra in de watten. Daarna voel je je heerlijk uitgerust.

'Bankhangen'

Ken je dat gevoel dat je lekker een avondje voor de televisie hebt zitten ‘bankhangen’ met een dekentje erbij? Gewoon het idee hebben dat je thuys bent. Na afloop zit je helemaal in de relaxstand en kan je er na afloop weer zo fris als een hoentje tegen aan.

'Kantoorklacht'

Je komt thuis van je werk, hebt de hele dag besprekingen gehad of achter je beeldscherm gezeten en je hebt overal spierpijn. Je schouders zitten ‘vast’, je rug doet pijn en ook je nek voelt stijf. Herken je dit? We geven een intens diepe massage die erop gericht is om knopen in je spieren los te maken.

'Thuys bevallen'

Gewoon even zin om heerlijk te ontspannen in aanloop naar je bevalling of heb je last van bepaalde zwangerschapskwaaltjes? Geef je lekker over aan onze speciale zwangerschapsmassage ‘Thuys bevallen’ en je voelt je als herboren.

Afspraak? Bel of mail ons.

'Samen thuys'

Vind je het gezellig om met een bekende in één ruimte gemasseerd te worden, zodat je tussendoor ook nog gezellig kunt kletsen? Ontspan samen en beleef tegelijkertijd een gezellig moment met je partner, vriend, vriendin, zus of moeder.

Afspraak? Bel of mail ons.

Boek hier jouw massage

Kies uit bovenstaande opties

Nog vragen? Bel of mail gerust!

Nienke Kroon

“Als je behoefte hebt aan een ontspannen moment voor jezelf, dan kan ik Huys voor Massage zeker aanbevelen! De fijne sfeer, mooie inrichting, rustgevende muziek en een super goede massage zijn voor mij genoeg redenen om snel weer een keertje terug te komen”

Irma IJsseldijk

“Huys voor massage kan ik iedereen van harte aanbevelen. Je komt binnen in een gezellige huiskamersfeer. De massage heb ik als zeer professioneel ervaren. De achtergrondmuziek is relaxed en de handdoeken ruiken lekker fris. Het totaalconcept klopt! Ik ga terug komen.”

Melissa Teunisse

“Super goede massage gehad. Liep al een week met een zeer pijnlijke vaste rug. Na de massage gaat het al een stuk beter! Zo blij dat ik hier naar toe ben gegaan.”

tail